Welkom op de nieuwe website van Beer Fietsen! Momenteel is de website nog in testfase, hier werken we hard aan!

Wie is

beerfietsen?

Onze 

geschiedenis

Chris Beer en Ad Borsbom zijn compagnons van de prachtige fietsenzaak op de Weimarstraat 31. Uit liefde en passie voor de fiets is Chris in 2003 vanuit huis begonnen met Beer Fietsen, het huis werd te klein en destijds is de zaak verhuisd naar de Grote Pyr. De populariteit van de bakfiets was ongekend, de vraag naar bakfietsen en fietsen op maat werd groter. Vanaf 2009 is Ad aangesloten bij Beer Fietsen voor zijn kennis op het gebied van techniek en is de zaak gevestigd in de levendige Weimarstraat. Met zes gemotiveerd werknemers staan zij klaar voor de klanten die op zoek zijn naar iets bijzonders, goed onderhoud en service op maat.

Jouw team van specialisten

Chris

Eigenaar / verkoper

Ad

Eigenaar / verkoper

Freek

Chef werkplaats

Eelco

Monteur

Eva

Verkoopster

Onze focus

Bij veel fietsen die wij leveren heeft de klant zelf de mogelijkheid de fiets aan te kleden naar eigen wens. Wij zullen u hierbij helpen, door goed te luisteren naar wat uw eisen en wensen zijn van de fiets. Zo kunnen wij uw “unieke” fiets leveren. Uiteraard met het oogpunt op een goede prijs kwaliteit verhouding.

Prijs

Kwaliteit

Uniek

Service staat voorop!

Goed advies en goede werkplaats

Naast het helpen met de keuze voor nieuwe fietsen, repareren wij aan de lopende band ook de wat oudere fietsen. Staat het zadel en of stuur niet goed helpen wij graag u direct verder, worden de reparatie ingewikkelder dan spreken we graag een datum af wanneer we aan de fiets gaan sleutelen.