Welkom op de nieuwe website van Beer Fietsen! Momenteel is de website nog in testfase, hier werken we hard aan!

Woon-werk

fietsregelingen

Welkom bij onze gids over woon-werk fietsregelingen. Ontdek hoe u kunt profiteren van verschillende regelingen om uw woon-werkverkeer te verbeteren en tegelijkertijd geld te besparen.

Fietsplan versus Werkkostenregeling

Vroeger konden bedrijven fietsplannen aanbieden voor belastingvoordelen. Nu is er de werkkostenregeling. Lees verder om te ontdekken hoe deze regelingen werken en hoe u ervan kunt profiteren.

Werkkostenregeling

Sinds 1 januari 2O15 is er een werkkostenregeling, hiermee kunt u ook uw fiets terug betalen van uw bruto salaris. Vraag dit ook eerst na bij uw werkgever of u hier gebruik van kan maken.

NFP - BFN

Sommige bedrijven maken nog steeds gebruik van deze projecten. Ontdek hoe u kunt deelnemen en hoe wij u kunnen helpen bij het bestellen van een fiets via deze regelingen.

Voorschieten en Bedrijfsbetaling

Leer meer over opties zoals voorschieten en directe betaling door het bedrijf. Ontdek hoe deze opties werken en hoe u ze kunt benutten voor de aanschaf van uw fiets.

Ontdek hoe u kunt profiteren!

Het is belangrijk om te weten hoe uw werkgever het fietsplan wil ontvangen. Vraag dit na, zodat wij u in de winkel op de juiste manier kunnen begeleiden. Informeer ook naar het toegestane bestedingsbedrag en of verzekeringen en accessoires worden vergoed.