Welkom op de nieuwe website van Beer Fietsen! Momenteel is de website nog in testfase, hier werken we hard aan!

Verzekeren

Bij aanschaf van een nieuwe fiets is er een mogelijkheid om uw fiets te verzekeren tegen diefstal en dan wel diefstal schade combinatie. Het is ook mogelijk om een occasionfiets of een fiets die al ouder is te verzekeren tegen diefstal. 

Fietsverzekering afsluiten

In onze winkel kunt u direct een verzekering afsluiten bij gerenommeerde aanbieders zoals ANWB, KingPolis of ENRA. Profiteer van het gemak van een direct afgesloten verzekering en laat ons alles voor u regelen bij schade of diefstal.

Diefstal

Met een diefstalverzekering is uw fiets meestal 3 jaar lang tegen nieuwwaarde verzekerd. Ontdek hoe u kunt profiteren van deze dekking en welke voordelen er zijn in geval van diefstal, inclusief vergoeding voor eventuele schade en een klein eigen risico.

Schade

Heeft u een "casco" (diefstal en schade) verzekering dan hoeft u bij schade gevallen, op welke manier dan ook, alleen een kelin eigen risico bedrag te betalen. Schade kan komen door vallen met de fiets, maar ook door iemand anders die schade heeft gemaakt aan uw fiets maar geen briefje achter heeft gelaten om de kosten te vergoeden.

Werkwijze

Doordat u de verzekering bij ons in de winkel afsluit (kunnen) regelen wij alles met de verzekeraar. Als de fiets gestolen is doet u aangifte en komt u met de 2 orginele sleutels naar de winkel. Wij melden het bij de verzekering en in de tussentijd kunnen wij u helpen met het uitzoeken van een nieuwe fiets. Bij een schade geval moet er een passende offerte naar de verzekering, deze maken wij voor u en overleggen dit met de verzekeraar. Bij goedkeuring gaan wij de fiets voor u repararen. Uiteraard houden wij u zo goed mogelijk op de hoogte.

Niet verzekerd via Beer

In de meeste gevallen kunnen wij voor schade een passende offerte maken voor de verzekering tegen een kleine vergoeding. Deze kunt u dan zelf voorleggen bij de verzekeraar. U laat aan ons weten of de fiets dan wel of niet gemaakt moet worden. Als de fiets gerepareerd wordt komen de kosten voor de offerte te vervallen.