Welkom op de nieuwe website van Beer Fietsen! Momenteel is de website nog in testfase, hier werken we hard aan!

Onderhoud (E-)bike

Om lang en veel plezier te hebben van uw (nieuwe) fiets is het belangrijk dat u uw fiets met enige regelmaat een onderhoudsbeurt geeft. Goed om te weten is dat een fiets nooit een onderhoudsvrij product is. Betreft het een nieuwe fiets, dan kan zelfs bij onjuist of niet tijdig onderhoud uw garantie vervallen. Zelf bent u verantwoordelijk voor juiste en tijdig onderhoud. 

Vakmensen

In de werkplaats zijn onze ervaren fietstechnicus dagelijks bezig met het repareren van verschillende fietsen. Deze vakmensen zijn erg gedreven in het vak en hebben service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Ons streven is dan ook dat alle klanten weer met een goed gevoel naar buiten lopen met hun gerepareerde fiets.

Duurzame materialen

Doormiddel van duurzame materialen en gereedschappen proberen wij de fietsen te maken met hoge kwaliteit zodat de fiets er voorlopig tegen aan kan.

BOVAG

Wij zijn al jaren aangesloten bij de Bovag, "HET" keurmerk van deze mobiliteits branche. Voor u als consument betekend dit dat wij aan de hoge en strenge kwaliteitseisen van Bovag voldoen.

Nieuwe Fietsen

Bij elke nieuwe fiets die u bij ons koopt komt een onderhoudspakket. Dit omdat wij dit erg belangrijk vinden en om u al een beetje opweg te helpen om op regelmaat de fiets ter controle aan te bieden. 

Tussendoor
Mocht er tussen de beurten door wat aan de hand zijn (denk aan: doorslaande versnelling, loszittende spaken, enz) wacht dan niet, kom dan langs of maak een afspraak.

Weersinvloed

Een (E)-fiets moet extra beschermd worden als deze veel buiten staat. Door steeds strengere milieu-eisen is de kwaliteit van het chroomwerk niet meer wat hij vroeger was. Daardoor is het huidige chroom minder goed bestand tegen bijvoorbeeeld regen of pekel. Insmeren met zuurvrije vaseline verlent de levensduur van het chrom. Ook blanke delen, zoals een trapas en sommige bouten dienen vet gehouden te worden. Veel buiten betekent regelmatig smeren, de regen spoelt het vet namelijk weg.

Wat voor onderhoud doen wij aan uw (e-)fiets?

Leenfiets

We hebben een kleine vloot aan leenfietsen ter beschikking, het betreft simple fietsen maar daarmee kan u wel nog van a naar b. Met een kleine dagvergoeding te werken kunnen wij deze voor u beschikbaar stellen.