Welkom op de nieuwe website van Beer Fietsen! Momenteel is de website nog in testfase, hier werken we hard aan!

Overige reparaties

Naast het onderhouden van uw (e-)fiets of (e-)bakfiets doen wij nog allerlei andere reparaties. Lees op deze pagina alle reparaties die wij verder nog aanbieden en hoe deze aan te vragen.

SPOEDKLUS

Een lekke band is natuurlijk altijd vervelend, hierdoor bent u ineens aangewezen op de benewagen. Hiervoor proberen wij altijd wat ruimte vrij te houden zodat we u op korte termijn kunnen helpen. Het is vaak moeilijk om door de telefoon te zien wat precies het probleem is. Rijdt de fiets helemaal niet meer of heeft u vervelend geluid, rij/stop dan bij de winkel zodat u weer veilig en snel op de weg zit.

KLEINE WERKZAAMHEDEN

Dit is altijd een lastige categorie, wat is nou een klein klusje en wat vraagt veel tijd. Zo kan een afgelopen ketting ineens het vervangen van worden en is het dus geen klein klusje meer. Als u met de fiets in de winkel bent kunnen we dit vaak van te voren zien.

SCHADE

Het kan weleens gebeuren dat u schade hebt aan de fiets, deze zou voor een verzekering begroot moeten worden. Hiervoor kunt u ook bij ons terecht. Heeft u een casco verzekering via ons lopen dan regelen we ook de afhandeling met de verzekeraar. Het is altijd aan u of u de fiets laat maken of niet.

SPECIFIEKE OPDRACHT

Soms komen bij specifieke opdrachten ook andere werkzaamheden naar boven, of is de rest van de fiets in zo'n slechte staat dat het specifieke opdracht erg kostbaar is tenopzichte van de rest van de fiets. Dit proberen wij van te voren te ontdekken maar wordt natuurlijk niet altijd van te voren gezien. Graag maken wij een prijs afspraak zodat de monteur een stukje vrijheid heeft om te kunnen sleutelen, maar dat we u ook tijdig kunnen laten weten als er toch onvoorziene kosten worden gemaakt.

MERKEN

Wij geven de voorkeur aan onze eigen merken, mocht u een ander merk hebben dan in onze collectie voorkomt kan het zijn dat we u niet kunnen helpen. Onze werkplaats is druk bezet, soms duurt het een paar dagen voor wij kunnen reageren. In enkele gevallen kunnen we na beoordeling van de monteur een ander merk wel aannemen voor een reparatie. Mocht u hierover twijfelen rij dan met de fiets langs zodat we kunnen zien of alles gaat lukken.

Afspraak

Ook voor deze overige reparatie’s maken we graag een afspraak. Dat kan via het afspraakformulier, telefonisch of in de winkel. Als u met de fiets naar de winkel komt dan kunnen we vaak de reparatie beter inplannen omdat we dan ook de fiets gezien hebben.