Welkom op de nieuwe website van Beer Fietsen! Momenteel is de website nog in testfase, hier werken we hard aan!

BEER IS JARIG EN TRAKTEERT!

In november 2OO3 is Chris Beer vanuit huis begonnen met Beer Fietsen. Na drie maanden vond hij een geschikte ruimte op de Grote Pyr waar het verdere fundament van Beer Fietsen werd gelegd. Sinds 2O1O zijn we gevestigd in de prachtige Weimarstraat waar Ad erbij kwam met een berg kennis en vaardigheden. Vanaf het begin hebben we gewerkt met kwaliteitsfietsen die duurzaam en breed toepasbaar zijn, en we hebben onze vaardigheid om deze te onderhouden uitgebreid met de nodige vakmanschap. En hier zijn we nu, 21 jaar later. Om dit samen met onze gewaardeerde klanten te vieren, geven wij 21% korting op geselecteerde merken. Op naar de volgende 21 jaar!

Voorwaarden -21% sale

Omdat wij dit jaar 21 jaar zijn geworden geven wij 21% korting op de volgende merken: Tout Terrain, Vello de Ville, Union & QiO. Dit geldt alleen voor onze huidige voorraad, welke je hieronder kan bekijken. Maak een fietsafspraak als je een mooie fiets gevonden hebt, of kom gezellig langs in onze winkel!

Ons huidige aanbod

Bij ons draait alles om jou en je fietservaring. Waarom? Omdat we geloven dat het zien, voelen en ervaren van een fiets essentieel is voor de juiste keuze. Daarom bieden we geen directe online aankopen aan, maar nodigen we je uit voor een persoonlijke fietsbezichtiging. Ons deskundige team staat voor je klaar om je te begeleiden bij het kiezen van de perfecte fiets.